<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/6465354?origin\x3dhttp://rahina.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Flame on

Ei kyseessä ei ole normaali "fleimaava" kirjoitukseni vaan ihan käytännön varoitus kaikille kotikokeille.
Kun alkaa flambeeraamaan kotona kannattaa muistaa käyttää kohtuu vähäisesti alkoholia -tarkoittaen max. paria senttiä- etenkin jos on kähyinen "vakioliesituuletin" joka on liian matalalla. Onneksi olin tekemässä kermaista jallukastiketta ja kermapurkki, jolla liekit muutenkin sammutettaisiin, oli vieressä. Avaamattomana - tietenkin - mutta lähellä kuitenkin.
Hiukset ja kulmakarvat ovat vielä tallella ja taisi "ilmastointi"putketkin putsaantua. Palohälyttimiin pitää kyllä saada nappi josta häly lähtee pois.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti