<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Ongelmia Valtion™ laitosten kanssa

Ei ole aina helppoa sivarillakaan. Päivärahani - joiden tulisi kilahtaa tililleni kahden viikon välein - eivät ole vieläkään tulleet. Syynä epäilemättä pitkäaikaisen laskutustyöntekijän eläköityminen ja heinäkuun lomat jolloin vastuuta ja töitä pallotellaan ympäriinsä. Onneksi torstaina oli "palkkaennakkopäivä" toisaalla. Rahatonna on ikävä olla.
Toinen kämmähdys tapahtui sitten junalippujen kanssa. Olin palaamassa Tampereelta Helsinkiin ja paluulippua lunastaessani käykin ilmi että työministeriön matkashekkihässäkästä puuttuukin yksi fläbäre. Siis vaikka lipussani lukee Helsinki - Tampere ja Tampere - Helsinki, en silti saa jälkimmäistä matkaa. Onneksi oli rahaa mukana jotta pystyin ostamaan lipun takaisin. Mikäli olisin ollut vain päivärahojen varassa - ts. minulla ei olisi ollut rahaa - olisi tilanteesta saattanut kehkeytyä mielenkiintoinen tilanne. Mielenkiintoiset tilanteet ovat kuitenkin niitä joita olisi hyvä välttää. Niistä saa aina jutun juurta ja muisteltavaa, mutta sillä hetkellä ne eivät ole millään lailla toivottavia.
Olin jo aikaisemmin tullut siihen tulokseen että saatan kävellä palkanlaskutoimistoon lateksibofferi olalla keikkuen. Jostain kumman syystä mustiin pukeutuva, iso, lävistetty ja tatuoitu mies miekka olalla tekee vaikutuksen tullessaan sisään raivosta kiehuen ja "tiedustellen" missä rahani on. Ainakin vaikutus olisi ollut tragikoominen ja olisin jäänyt mieleen jolloin minut olisi muistettu aina parin viikon välein. En olisi ollut enään kasvoton.
lisäys 6. heinäkuuta: Rahat tulivat tilille ja teatraalinen näytökseni jäi tekemättä *snif*. Nyt pitää enään käydä neuvottelemassa matkakorvauksesta.
« Home | Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti