<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Työaika

Joskus aikoinaan olin aivan vakuuttunut että "yhdeksästä viiteen" -työaika ei sovi minulle ja että olen "luotu" yötyöhön. Noh, nyt sitten olen sivarissa työaikaliukuman salliessa 6:30-19:00 työajat, mutta yllättäen työajoiksi muodostuu - kotoa töihin lähtiessä ;) - n. 8:30- n. 17 eli reilusti yli normaalin työpäivän. Onneksi olen muutaman kerran viikossa arki-iltoinakin tarjoilija/baarimikkona joten näinä aamuina voi sitten käyttää ylityötunnit. Tänään olisi tehnyt mieli mutta koska aamulla kahdeksalta oli inssi Järvenpäässä ei mahdollisuutta siihen ollut.
Inssi meni sitten suhteessa hyvin, ottaen huomioon että ehdin nukkua hieman vajaa kolme tuntia. Huomio kyky kärsi kuitenkin niin paljon etten päästänyt jalankulkijaa ja pyöräilijää menemään ennen minua - toiminta oli kyllä niin epäröivää että tulkitsin heidän päästävän minut, mutta...- joka sitten kosautti uusintani.
Ensi kerralla pitää olla vain valppaampi - ts. nukkua edellisyönä - niin mitään ongelmia ei tule. Mieleeni palaa saksalainen vitsi:

"Mitä tapahtuu jos pääsee vasta kolmannella kerralla inssistä läpi?"
"Saa sinisen takarekkarin"

Viitaten siis Hollantilaiseen "hälläväliä" ajomentaliteettiin...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti