<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Androgyyni

Löysin transtukipisteen sukupuolitestin, joka antoi totesi minusta seuraavasti:

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI MIES
Kuvauksesi
Sinussa on melko paljon maskuliinista miestä ja ripaus feminiinistä naista. Olet lähesandrogyyni persoona eli mieheytesi ja naisellisuutesi ovat melko tasapainossa ja sinustaon luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta.

Olet myös mies eli sinussa on melko paljon maskuliinisuutta. Sinulla on melko paljonmiehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Miehekkyyttäsi toteutat luontevasti. Sinussa on jonkin verran toteutumattomia sukupuolisia mahdollisuuksia.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekäänole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.


Vaihteeksi tuloksessa ei ole mitään yllättävää. Kieltämättä olisi ollut mukavaa että testin tuloksen olisi saanut yllänäkyvään muotoon helpommin. Nyt piti avata sorsa ja poistaa ylimääräisiä lyöntejä ja rivinvaihtoja - mieleeni tuli "taittaminen" jota tein vielä kuukausi sitten . Tuloksesta oli ihan koorinaatisto, mutten saanut sitä järkevän näköiseksi.

via.Hopeinen Omena

jahas. tämä näkyy FireFoxilla väärin - vasemmassa sivussa tulisi kulkea 1px dotted #f00 reuna lainauksen merkiksi. En nyt yön pimeinä tunteina keksi mikä on vialla -toimii siis normaalisti- jos joku keksii missä on vika, niin saa ilmoittaa. Ei kuitenkaan mitään maata kaatavaa. En aio menettää yö uniani tämän takia. Hetkinen! olen jo!

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti