<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Oma Movie Database

Skrubun sunnuntaivitonen:

  1. Mikä oli ensimmäinen piirretty ja ei-piirretty elokuva jonka näit elokuvateatterissa?
  2. Ensimmäinen piirretty jonka muistan nähneeni on - kun on elokuva-alalla työskentelevät vanhemmat niin elokuvissa on tullut rampattua pitkään - on Tsekkiläinen - oletettavasti - Siniritari - muistaakseni se nimi oli jotain sellaista. Tai sitten se on joku 86-88 julkaistu Disneyn piirretty. Mielikuva ensimmäisestä elokuvasta on vahva; Karhu. Erittäin hyvä elokuva viisivuotiaalle lapselle.
  3. Käytkö leffassa yksin vai mieluiten seurassa?
  4. Haluasin olla epäsosiaalinen mutten osaa. Käyn siis ihmisten kanssa, ellei ole aivan pakko suunnistaa sinne yksin. Yleensä onnistun saamaan seuraa.
  5. Onko jotain elokuvaa jota et ole nähnyt elokuvateatterissa mutta tahtoisit nähdä isolla kankaalla?
  6. Varmasti useita. Ensimmäisenä tulee mieleeni Imperiumin Vastaisku - olen nähnyt digitaalisesti vahvistetun version, mutten alkuperäistä. John Williamsin musiikkin on vain jotain mikä vaatii mahtavan äänentoiston. Hieman kuin Wagner.
  7. Oletko kokenut erilaisen/erikoisen elokuvatapahtuman? Kerro!
  8. Olimme duunikaverin kanssa slinkkarissa ryyppäämässä. Yhtäkkiä pariskunta pärähtää ja tarjoaa elokuvalippuja Crossroadsin ennakkonäytökseen. Se kuulosti silloin hyvältä idealta. Elokuvan alussa oli britney look-a-like äänestys ja keskinkertainen koomikko. Roska siiten alkoi ja loppu"laulun" aikana sitten puolet yleisöstä nosti sytkärit esiin kuin rock-konsertissa.
  9. Ovatko elokuvat parhaimmillaan elokuvateatterissa?
  10. Lainaus melkein sanalleen Lauri Törhöseltä:

    Tiedäksä mikä on Elokuva? Se on se kun sä heijastat sen seinälle!

    En ole kuitenkaan niin elitistinen. Elokuva on hieno pimeässä tilassa seinälle heijastettuna, hyvän äänentoiston tukemana. Niitä pysty silti katsomaan vaikka sohvalta ja 23" televisiosta. Äänentoiston pitää silti olla kunnossa.

via. Palamaailmaani

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti