<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

LOST

Eilen tuli sitten tiirattua LOSTin avausjakso + lisäjakso. Tämä sarja on kuulemma kerännyt mahtavat arvostelut sekä katsojilta että kriitikoilta. Yleensä huono merkki, varsinkin se "katsojien kehuma". Pettymyksekseni oli todettava että sarja vaikutti ihan kohtuulliselta. Alussa se tuntui kolmi- tai neliosaiselta tv-elokuvalta kun roolit olivat jäädä jotenkin pinnallisiksi, mutta toisessa jaksossa oli katastrofista päästy jo hieman ohitse ja hahmoille luotiin syvyyttä.
Seurannen sarjaa lähinnä saadakseni selville mitä kaikkea käsikirjoittajat saavat yhdelle tuotantokaudelle mahtumaan autiosta saaresta, syöksyneestä lentokoneesta - joka on tuhansia maileja poissa kurssista joten pelastajat eivät tiedä mistä voisivat etsiä -, jättiläishirviöstä jota ei ole vielä nähty - mutta se veti melkein yllätyksellisesti kapteenin lentokoneen hylyn ikkunasta kun hän katsoi mikä siellä oikein riehuukaan - ja matkustajien diversiteetistä. Mukana on lääkäri, irakilainen persianlahden sodan veteraani, tuomittu nainen - mutta muut eivät vielä tiedä sitä, vangin vartija vasta selvisi - aseen koneeseen salakuljettanut, kielipuoli kaukoidästä kotoisin oleva pariskunta, narkkari baisisti ja muuta jolla saadaan konflikteja ihmisten keskelle.
Ainekset ovat kasassa, riittääkö käsikirjoittajilla potkua tuotantokaudeksi joka on reilun kymmenisen jaksoa - yleensä. Henkilökemioita on jo valoitettu, mutta toivottavasti ne kehittyvät. Entä miten käy toisen tuotantokauden kanssa? Jäävätkö he saarelle ja perustavat kommuunin vai putoaako toinen kone samalle saarelle - joka on ties bermudan kolmiossa - ja seuraavat löytävät "eksyneiden" avunpyynnön, kuten he löysivät edellisen 16 vuoden takaa...
Sarjaahan pitää ihan ruveta seuraamaan. Siis, Objektiivisen havainnoijan ja kriitikon roolissa, ei puhtaasta mielenkiinnosta mahdollisesti toimivaa konseptia kohtaan.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti