<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Virkahenkilöt ja alkomaholi

Tänään oli Valtion™Laitoksessa jännä ruokatunnin jälkeinen kahvihetki. Eiliset udmurtialaiset vieraat olivat tuoneet tuliaisiksi jotain paikallista katkeroa - 45% - joka kuulemma nuorentaa. Päätimme sitten hississä maistaa palan painikkeeksi tätä ihmenestettä kunhan pääsemme kahvihuoneeseen. Ihmiset kokoontuivat kahvihuoneeseen ja selkeää jännitystä oli aistittavissa., jossa kielletyn hedelmän aiheuttama jännitys oli aistittavissa, ainakin osasta työtovereita.
Pullo tuli ja varovasti ihmiset kaatoivat sitä kahviensa joukkoon. En viitsinyt pilata omaa Parisienneani vaan kaadoin sitä nelisen senttiä kahvikupin pohjalle. Oli kuulemma pahaa kahvin seassa jonka voin hyvin uskoa. Ei kukaan sekoita normaalistikaan Fernet Brancaa, Unicumia tai muita niiden kaltaisia juomia kahviin. Tästä oli kuintenkin vaikea ennealta sanoa minkä kanssa se sopii ja minkä ei. Raakana se oli kuin hieman vienoa fernettiä, mutta selvästi vahvempaa.
Työtoverien reaktiot ja käytös oli jotain ihan toisesta käyttäytymisluokasta verrattuna siihen mihin olen tottunut, vaikka heidän kanssaan on mukava juopotella virka-ajan ulkopuolella. Ravintolatyöntekijöillä ja virkahenkilöillä on selvästi eri suhde alkoholiin - älä?.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

9:30 ip.

Hetkinen muotoillaas noita lauseenvastikkeita paremmin. Jostain kumman syystä omat ajatelmat ymmärtää paremmin ja laajemmin kuin muiden. Mistäköhän johtuu?    



7:05 ap.

Ei tossa vielä mitään ettei ymmärrä omia tarkoitusperiään yrittäessään objektiivisesti ja asioiden taustoista tietämättä lukea omia tekstejä, mutta kun minulle käy välillä niin etten ymmärrä mihin olen pyrkinyt kirjoittaessani, vaikka luen tekstin seuraavana aamuna - yleensä nämä "mielenkiintoiset" teksit syntyvät ennen nukkumaanmenoa siinä yön maanisessa luovassa vaiheessa.    



» Lähetä kommentti