<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Kahdella pyörällä polkien

Erinäisten teknisten ongelmien takia en ole pystynyt vähään aikaan blogaamaan; siksi tänään enemmän entryjä.

Pyöräily täällä Corkissa on pyöräteiden puutoksesta huolimatta mukavan helppoa. Autoilijat tuntuvat luokittelevan pyöräilijän jostain kumman syystä melkein tasavertaiseksi eivätkä ohittele jos ei ole tilaa ja antavat jopa joskus tietä!
Täällä pyöräillessä "ylämäkifetissini" joutuu koetukselle. Pyöräiltyäni lauantaina TyöPaikalle™ ja takaisin jouduin puolivälissä mäkeä pysähtymään ja pudottamaan sykkeeni niinkin alas kuin 130 tienoille, ennen kuin kapusin sen kokonaan ylös - toivottavasti sykemittarien käyttäjien joukossa liikkuva legenda siitä että sydämen elinaika on X lyöntiä, ei pidä paikkansa. TyöPaikka™ nimittäin sijaitsee melkein Corkin korkeimmassa pisteessä ja valitsemani reitti taisi olla jyrkintä rinnettä ylös, autoillakaan eivät kierrokset suurensuuria mäessä ole. Onneksi ruumis palauttaa itsensä kuntoon jossa se on ollut, kun aloitta treenamisen uudelleen, yleensä pääsee jopa parempaan kuntoon. Vielä en kuitenkaan voi kiivetä Killarneyn huipulle. Mutta vielä tänä kesänä se on tavoitteena. Vuoden kuluttua sitten Tour de Ireland.
Paluu Töistä™ ei myöskään tule olemaan helppoa, sillä alamäessä nousee vauhti liiankin helposti yli viidenkympin ja tie on erittäin mutkikas ja vaarallinen. Odotan vain sitä sateista päivää kun tulen mäkeä alas jolloin jarrut eivät toimi kunnolla ja heitän lipat vesiliirrosta melkein 90°:n mutkassa auton alle. Aloin jo pohtimaan josko pitäisi vaihtaa haarukka jossain vaiheessa sellaiseen johon saa levyjarrun jotta olisi edes yksi toimiva jarru sateella... Mutta voi olla että sitä ennen tulee ostettua "aerodynamisemmat" vanteet.
TyöPaikka™ tukee urheillen töihin saapuvia korkeapainesuihkulla ja saunalla. Mikä näin irlantilaisittain ei taida olla mikään huono etu - varsinkaan kun suihkut normaalisti liruttavat vettä ja saunoja ei joka talossa ole .
Parasta kaikessa on se etten tunne enään oloani apaattiseksi vaan virkeäksi ja energiseksi.

Koo-Koekeittiössä eilen striploin-pihvi -lienee jotain ulkofileen tapaista- ja jättikasa sunnuntaista salaattia.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

12:09 ip.

Määrä korvaa laadun ja toisto on vain hyväksi, vai miten se menikään?
Kiitoksia huomautuksesta!    



» Lähetä kommentti