Koo-Koekeittiö
Koo-Koekeittiö kiehutti sunnuntaina punaviinissä lammasta, hillosipuleita, suolakurkkua, pekonia, sipulia ja valkosipulia kuutisen tuntia aiheuttaen suurta henkistä tuskaa aromien leijuessa ymrärillä valloittaen koko asunnon. Lisäkkeinä oli valkosipuliöljyttyjä uuniperunoita ja vierailevan tähden valmistamaa sahramiriisiä italialaisittain; risotto á la milanese. Alkuruoaksi salaattia sekä kaurakeksejä joiden päällä pestoa ja sulatejuustoa, ja lopuksi jälkiruoaksi suklaakääretorrua ja Jaloviinaa*. Apertiivina Marttinia - valitettavasti ei ollut Giniä joukkoon - ja ruokajuomana parisen pulloa punaviinia.
Vieraat poistuivat kylläisinä ja kokkikin vieri sänkyynsä ähkyssä.
Vieraat poistuivat kylläisinä ja kokkikin vieri sänkyynsä ähkyssä.