<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Kaksi kirjaa

Muuttaessani Suomesta minulla jäi muutama kirja joita olen kaipaillut.
Toinen on "Hakkerietiikka ja infomaatioajan henki". Toinen on hieman vaikuttavampi - sekä yksilö– että yhteisötasoilla -, Zen ja Moottoripyörän kunnossapito. Nyt kaipuuni täyttyi kun divarissa silmäni osuivat sen englanitilaiseen painokseen. Jätin Lance Armstrongin elämäkerran etsimisen sikseen ja suunnistin kotiin - kahvilat olivat jo kiinni - lukemaan.
Olen muutama vuosi aikasemmin yrittäinyt lukea sitä alkuperäiskielellä, mutta silloinen - taisin olla 17 tai 18 - englannin taitoni ei riittänyt teokseen jossa oli filosofista sisältöä. Lisäksi luin sitä silloin väärin. Aina kun törmäsin tuntemattomaan sanaan en päätellyt sitä kontekstista vaan tartuin sanakirjaan. Järkikin sanoo että tuolla tekniikalla kirjan kahlaamisesta tulee elämää suurempi projekti eikä sitä saa koskaan loppuun.
Nykyisin sen lukeminen taitaa olla helpompaa myös sen takia että muistan kirjasta suuren osan ulkoa - jostain syystä kirjan vähintään vuosittainen lukeminen ja siitä usein referaattia hakiessa, se jää mieleen.

Lähipäivinä on odotettavissa ilmeuudistus - heti kun saan viilattua siitä pikkuviat pois, bloggerin koodi on todella sotkuista varsinkin kun sitä on itse lisäksi sotkenut.

Koo-Koekeittiö kokkasi viikonloppuna vaikka mitä erikoista. Perjantaina oli menússa spydäri ja sunnuntaina ruokaisa omeletti. Ruokia jotka ovat kuulemma ihan normaaleita muille, mutta minä en ole oikeastaan koskaan niitä syönyt. Vanhempien luona oli Nasigoreng regulaaria.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti