<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Vanha vitsi toteutuu avustamattakin

Eilen oli tunnelma korkealla. Ainakin jonkin aikaa. Melkein söin kuorman ennen kuin se oli edes lastattu tai olemassa. Kuvittelin että jokin potkaisisi kerrankin, vaikkakin ohi kohteestaan. Ei ihminen oikeasti ole löperö, ainakaan materianmahdollistajan suhteen.
Onneksi plus-karmaa jäi, koska se olisi kuluttanut sen hetkeksi loppuun. Vaikkakin sen olisi tuohon saanut kuluttaa. Ei nyt ihan loppuun asti mutta hetkeksi aikaa.

Pysyttekö mukana. En minäkään

Niin kaipa tämä jonkin laista suomennosta kaipaa. Löysin siis bussin penkiltä arpaparin. Toisessa ei ollut voittoa, mutta toisessa oli kolme viisikiloista. Lukaisin ehdot joissa luki etsi kolme ja voita se summa rahaa. Varmistin että olin katsonut oikein ja luin alla olevan selvennetekstin "fivethou". Päätin ottaa rauhallisesti ja seuraavan kerran tutkin fläbärettä kassajonossa. Kyllä niitä kolme oli. Kotimatkalla ehdin jo pohtia mihin voittoni sijoittaisin. Matkalla oli yksi postikin - joista lunastetaan yli 250€:n ja alle 10 000€:n voitot - mutta se oli jo kiinni. Yhden tekstiviestinasiasta ehdin jo lähettää, mutta se oli - kuulemma - mystinen - pahanainen vain että kyseinen henkilö lukee tätä.
Mielessä välähti että miksi joku olisi tämän jättänyt bussiin, mutta ajattelin että se on varmasti pudonnut ja kirous päässyt - tai sitten joku vain tykkää rapsuttaa. Tarkastin lapun vielä ennen kotiovea ja kolme siinä oli.
Mielessäni välähti jo uusi kannettava.
Kotiin päästyäni luin lapun tarkkaan. Huokasin helpotuksesta. Yksi sanoi "fivehund".

Koo-Koekeittiössä paistui eilen kanatisu käärittynä pekoniin - ts. kana-tournedous - kastikkeena kermainen pippuri - kyllä, pippureita oli vain yksi jäljellä - ja satunnaisia vihanneksia freesattuna.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti