<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

St. Patric's day

Eilen oli Pyhän Patrickin päivä täällä sumuisella saarella ja tämän takia olin myöhästyä töistä. Kukaan kun ei viitsinyt varoittaa että bussit eivät kulje ennen kymmentä. Päivän kohokohta taisi olla paraati, josta jäin paitsi ollessani täällä työpaikalla. Kuvittelin että täläkäinen paraati olisi jotain tyyliin Marssi läpi kaupungin, mutta se muistuttikin kuulemma enemmän Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton paraateja panssarivaunuineen ja rynnäkkökivääriä heilutelleineen rauhanturvaajineen.
Olen monilta kuullut että meno muistuttaa meidän vappuamme, mutta se mitä Patrikin päivänä sekä aatona näin oli aika vaisua. Huomattavasti vilkkaampaa kuin perjantaisin, mutta silti kohtuu diskreettiä vappuun verrattuna. Voi tietenkin olla että vapun hulinaisuus on mielessäni vain siksi että olen viettänyt sen ravintolassa töitä tehden koko aikaisemman aikuisikäni.
St. Patric's Day oli kuitenkin erittäin hauska. Aloitimme illanvieton syömällä hyvin. Hyvin graavautunut riimihärkä, salaatti ja pekoni pastis-sinapilla varmisti ettei juoma noussut päähän liian nopeasti. Aloitimme paikallista panimoa vastapäätä sijaitsevasta "perinteisestä irlantilaisesta baarista" jossa muutama TyöTove®i oli jo juhlimassa käärmeiden saarelta karkoitusta. Baarissa - tai ainakin meidän nurkassamme - tuntui olevan enemmän täällä asuvia saksalaisia kuin irlantilaisia, mutta iirien laulu raikasi - onneksi - yli monikertaisen itä-goottijoukon.
Siirryimme muutaman tuopin - ja laulun - jälkeen nauttimaan suomalaispainoisemmasta joukosta hurjasta, Patricin kadun ainoaan baariin - sivukujia ei lasketa. hiljaa siellä! - mutt'emme silti suomea solkanneet sillä emme olleet ainoita ei-paikallisia.
Viiden oluttuopin - joka täällä on selkeästi alkomaholipitoisempaa, koska se hieman nousi päähän - jälkeen pitikin sitten vaeltaa sänkyä kohti - ok, pubin sulkeminenkin vaikutti asiaan - sillä aamulla oli odotettavissa todella väsynyt herätys.

Koo-Koekeittiö oli graavannut jo viime viikolla riimihärkää jonka eilen sitten leikkasi ohuiksi fileiksi. Tätä suussa sulavaa lihaa nautittiin salaatin ja pastis-sinapoidun pekonin kera. Lautaselta kaavittiin viimeisetkin maut erittäin maukkaalla gluteenittomalla leivällä.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti