<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Switch - Back

Väliaikaissijoituspaikkani tuli tiensä päähän. Sain käskyn siirtää kaiken toisen pöydän ääreen. Vihdoin raskaiden tavaroiden nostamiskurssi - lakisääteinen, meille useasti mainittiin - on hyödyksi.
Sammutan koneeni raskain mielin. Ei näin saisi tietokonetta kohdella. Sen tulee antaa toimia. Laskea. Elää.
Uusi sijoituspaikkani - kenties tämä on vihdoin lopullinen - on todellisen, kahtia jaetun, ryhmämme hännän jatko.
Koottuani koneeni se vain seisoo mykkänä. Kuin kuolleena. Mikään ei tunnu auttavan. Edes PRAM-nollaus. Kutsuin paikallisen HardWare-tuen paikalle. Meidänhän on itse osattava hoitaa softaongelmat. Jopa osa rautapohjaisista. Tuomio koneelleni on tyly. Näyttökortin ADC-portti on osaksi murtunut mysteerisestä syystä - pysykää mukana, syy selviää myöhemmin. Eikä paljasteta sitä muille siellä takana!. Minulle annetaan uusi kone, väännöltään tehokkaampi jopa. Siirrän koneen pöydälleni ja kytken näytön kiinni. Kuuluu ikävä rusahdus. Tästäkin hajosi ADC. Syyllinen on monitorin ADC-liitin. Yksi sen pinneistä on taipunut. Tilanne selviää ja monitorinikin vaihdetaan. Vanhempaan.
Käynnistän uuden koneen joka lähtee iloisesti käyntiin. Monitori pysyy mustana. Vaellettuani takaisin Rautaosastolle - sen ovi ei ole enään edes kiinni - saan adapterin jolla kiinnitän monitorin läppäriini. Tuomio osuu monitoriin. Kuollut.
Tuodessani sitä takaisin toteamme vanhan koneeni olevan kunnossa muuten paitisi murtuneen vallin osalta ADC-portissa ja näyttöni liitinkin on korjattu. Päätämme ottaa vanhan kokoonpanon käyttöön. Tuodessani konettani pöydälleni vaihdan vaivihkaa koneiden muistit. Tuplat työkoneessani! Nyt voin tehdä sillä jotain. Jotain hienompaa! Toimitan korvanneet romppeet takaisin.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

4:57 ap.

Hoi! Ei liity asiaan mitenkään, mutta tämän päivän (la) hesarissa on koko sivun juttu Corkista - jos kiinnostaa... Piti ihan ensimmäisenä tarkistaa, että kuka olikaan kirjoittaja. :-) Verkostakin sen voi käsittääkseni maksusta lukea.    



» Lähetä kommentti