<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Sunnuntai(kauppa)femma

Vaikka en olekaan täällä vielä hirveästi päässyt kokkailemaan - eikä täällä oikein ole resurssejakaan siihen - enkä uskalla tuoda tuohon keittiöön muiden pilattaviksi - kuka polttaa spagetin pohjaan tai jättää paistinpannun likoamaan?! - annan silti osani vellovaan sunnuntaifemmaan
  1. Tuoretavaraa vai pakasteita?
  2. Tuoretta. Ruoka on kuitenkin paljon parempaa kun molekyylit eivät ole muuttaneet muotoaan. Pakastettu ei enään maistu samalta - ylläri.

  3. Parasta ennen -päiväysmerkintä; laki, ohjeistus vai koriste?
  4. Laki. Lihan ja kalan kanssa vielä tarkempaa. Kalaa ei voi syödä - ellei se ole suolattu - kuin parin päivän sisällä taposta. Tyhjiöpakattu kinkku menee pilalle - mielessäni - jo parissa vuorokaudessa.

  5. Jäätelö; pieni, kallis ja eksklusiivinen vai halpa jättipaketti?
  6. Maitovammaisena en voi oikeastaan jäätelöä syödä joten kun päätän tehdä niin haluan sen olevan hyvää. Siksi satsaan laatuun.

  7. Maito; punainen, sininen, vaaleansininen vai vihreä?
  8. Soijapohjaista. Maitoa ei täysikasvuinen evolutiiviselta kannalta tarvitse ollenkaan, mutta jallu- tai ginikaakaota tekee aina välillä mieli.

  9. Kassalla; kauniisti jonossa painavimmat ensin, leipä viimeisenä ja viivakoodi lukijaan päin vai kaikki sekaisin miten sattuu?
  10. Siinä järjestyksessä missä ne käteen sattuvat. Yritän - paino merkityksellä yrittää - muistaa - muisti on tunnetusti hyvä, mutta lyhyt - lapata samantyyppiset tuotteet yhtä aikaa, mutta ei siitä koskaan tule mitään.

via. Skrubu


« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

1:09 ip.

Kokeile jossain vaiheessa, jos vaikka pystyisit nauttimaan Irlannissa normaaleja maitotuotteita ilman oireita.. Mulla on paljon suomalaisia tuttuja, jotka eivät voi ollenkaan ottaa Suomessa maitotuotteita, mutta eivät saa täällä niistä mitään oireita. Maito ei ole niin ylikäsiteltyä Irlannissa.    



» Lähetä kommentti