<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Suuri sukkamysteeriö

Päätin tuoda oman kontribuutioni sukkakeskusteluun jota toiseenkin otteeseen on käsitelty - ok eivät nuo olleet ensimmäisiä, taikka viimeisiä.
Kun muilla ihmisillä tuntuu olevan vaikeuksia löytää sukilleen pareja pesukoneen taikuuden jälkeen - niistä tulee puhtaita ja hyväntuoksuisia! - minun pesukoneeni tuntuu järjestelevän ne pareittain. Eilen lapattuani kasan pyykkiä, josta puolet oli sukkia - kaikki mustia ja samalta valmistajalta samasta erästä, vihaan sitä jos kangas ei täsmää. Taisteltuani ensin Brittiläisen imperiumin ihmeavausmekanismin - yhdyssana, taas - kanssa vartin sain pyykkini kuivumaan ja aina nostaessani sukkia ne tulivat pareittain ulos! Pesukoneeseenkaan ei jäänyt orpoja. Pesin tällä kertaa sukat tavanomaisesta poiketen irtonaisina joten sekään ei selitä tätä ihmettä. Onko kyseessä se että ammensin koneeseen parittoman määrän sukkia ja kone vei veronsa - 50% mahdolisuus - vai onko kone vain niin kätevästi suunniteltu että se lajittelee sukat valmiiksi?


Koo-koekeittio kokeili eilen valmistaa lihapullia. Valitettavasti minulla ei ollut korppujauhoja ja kaikki leipä oli Irlantilaista ihmeleipää - joka ei kuivu vaan homehtuu - joten jouduin soveltamaan korppujauhot spagetista. Onnistuuse niinkin.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

9:06 ap.

Itseasiassa pesukoneet siis toimivat eräänlaisina maan päällisinä madonreikinä ja tiettyinä aikoina (no keväisin) ne siirtävät itsensä irlantiin.
Mutta miksi ne sitten tulivat pareittain ulos? Eivätkö ne ehtineet lisääntyä (25% mahdollisuus että sinne olisi mennyt neljällä jaollinen määrä sukkia että olisin saanut tasapareja ulos).    



» Lähetä kommentti