<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Sunnuntaivitonen

Valitsin tämän sunnutaiviitosen julkaistavaksi meemiksi vain yhden kysymyksen takia. Jokainen saa arvata mikä on se, jonka takia valitsin tämän.
  1. Ketä elossa olevaa, tunnettua, suomalaista naista ihailet ja miksi?
  2. Kuten muutama muukin on jo vastannut, Tarja Halonen on ehkä paras - ja ainoa todellinen mieleenjuolahtava - vaihtoehto. Syynä on puhtaasti ominaisuuksiini syvästi iskostettu auktoriteetin kunnioitus ja mikä olisikaan suurempi auktoriteetti kuin Presidentti?

  3. Ketä elossa olevaa, tunnettua, suomalaista miestä ihailet ja miksi?
  4. Muutama vuosi sitten olisin listannut tähän Georg "Jori" von Wrightin, mutta ensimmäinen premissi rajaa hänet pois. Taidan nostaa jalustalle hänen sijaan Jörn Donnerin. Syynä kulttuurivaikuttavuus Suomessa - vaikkeivät elokuvaprojektit niin ihmeellisiä olekaan sekä ura vasemmistolaispoliitikkona.

  5. Jos saisit päivän verran olla tällä hetkellä elossa oleva tunnettu henkilö, kuka haluaisit olla ja miksi?
  6. Koska olla joku tarkoittaa sitä että se henkilö on fyysisenä olentona, mutta minä kontrolloin häntä niin en valitse Yhdysvaltain presidenttiyttä, vaikka valtaa muuten halajankin. Jotenkin oloni tulee likaiseksi kun visioin muuttuneeni G Bushiksi katsoessani peiliin -vaikka se naurettavan lapsellista onkin. Taidankin siirtyä ideologiavaihteelle ja valita kohteekseni Leninin, joka lepää mausoleumissaan neuvostoteknikalla kryogenisoituna odottaen, että kommunismi voi taas nousta eikä sen voittokulkua estä enään ihminen heikkouksineen, vaan sen on korvannut Nietzschenkin visioima über-menche! - lisää tähän hullun nauru

  7. Kun olit pieni, piditkö esikuvanasi jotain tiettyä henkilöä, tunnettua tai tuntematonta?
  8. Kun olin pieni, pidin esikuvanani Aku Ankkaa jonka kaltaiseksi halusin tulla isona. Enkä nyt tarkoita nykyistä Aku Ankka-lehdessä esiintyvää ankkaa, vaan kombinaatiota joka koostuu Taliaferron stripeistä, Barksin sarjakuvista ja 40-50 -lukujen Aku Ankka -piirretyistä. Propaganda-Akut ovat yhä kenties parasta mahdollista katsottavaa. Nykyään niissä kiinnittää huomiota vain eri asioihin.

  9. Jos sinut valittaisiin Vuoden Suosituimmaksi Naiseksi/Mieheksi, minkä toivoisit olevan syyn siihen?
  10. Kysymys on niin absurdi etten oikein osaa vastata siihen. Kykyni provosoida kanssaihmisiä on kuulemma niin hyvä ettei se oikein mitenkään tunnu mahdolliselta. Silti, mikäli näin tapahtuisi, tahtoisin sen olevan seurausta innovatiivisuudestani jonkin minulle merkittävän asian saralla - joka sulkeekin pois merkityksellisyyden kaikille muille. Kenties koska olen empiirisesti osoittanut todistettavasti ettei oikeastaan mitään ole olemassa ja kaikki havainnoimani asiat ovat harhaa vain omassa päässäni tai missä lienevätkään. Oikeastaan minulle myönnettäisiin tuosta hyvästä varmasti Globaalisti Vihatuimman ihmisen titteli, koska kuka oikeasti haluaisi tietää olevansa harhaa Minun päässäni? Silti olisi toivottavaa, oli palkinto kumpi hyvänsä mistä mahdollisesta tai mahdottomasta syystä tahansa, mikäli palkinto myönnettäisiin kuolemani jälkeen, jottei minun täytyisi kuolla häpeästä.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti