<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Viisaana hassaamassa rahaa vaatteisiin

Kävin eilen uudistamassa vaatevarastoani - viisaasti juuri lähtöhetkellä - ja menin melkeinpä ainoaan kauppaa Helsingissä, ja kenties koko Suomessa, mistä saan sopivia vaatteita hyvillä leikkauksilla käymättä räätälillä. Asioidessani kaupassa ja pohtiessani minkälaisen paidan nyt ottaisin, minua avusti ystävällinen miesmyyjä - jonka kokoelmaa kuulemma kaikki vaatteet ovat - joka antoi hyviä ideioita. Käydessäni sovittamassa vaatteita kyseinen myyjä kävi tarkastamassa että minulla oli sovitettavaa ja pahoitteli juuri jälkeeni tulleelle naiselle että koppi on juuri nyt täynnä. Minulla meni muutaman paidan sovittamiseen ehkä kymmenisen minuuttia. Poistuttuani lähdin etsimään väri- ja leikkausvariaatioita jolloin säntillsesti odottanut nainen pääsi sovittamaan. Löysinkin taas muutaman paidan. Koppi oli sitten varattu joten päätin sovittaa hyvännäköistä takkia jota olin jo pidempään ihaillut - joka sitten löysi tiensä ostoskassiini. Myyjä tuli sitten päivittelemään minulle miten naisilla aina kestää sovituskopissa niin kauan - vaikka mielestäni hän oli ollut vähemmän aikaa kuin minä siellä - ja alkoi hoputtamaan naisparkaa kopissa "Täällä on valitettavasti muitakin asiakkaita. Ei sitä koppia voi koko päiväksi varata". En ole koskaan nähnyt myyjältä niin tylyä käytöstä asiakastaan kohtaan. Lähinnä minua ihmetytti se että nainen oli selvästi varakkaampi kuin minä - ainakin mikäli asustuksesta voi päätellä mitään; ja miksi en päättelisi, oma vaatetus oli rähjääntyneet mustat levikset, musta villapaita ja kulahtaneen näköinen nahkatakki - ja olisi varmasti ostanut kyseisen vaatekappaleen, mutta tyly linja jatkui. "Voiko tämän varata maanantaiksi?" "Ei! Se on ainoa kappale." Kello oli lauantaina neljän kieppeillä.
Pääsin tulokseen naisen lähdettyä ja maksaessani minulle esiteltiin tulevaa mallistoa - joka oli aika jees, jos sitä tulee mustana. Esitin ainakin toiveen - ja kaiken lisäksi sain 20€ alennusta koska en ollut ajatellut ostaa takkia mennessäni liikkeeseen. Nähtävästi sukupuolella on joskus väliä, vaikkei saisi.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti