Viinaa ja ruokaa
Ravintolatyössä on omat ongelmansa. Suurin osa niistä on sitä kun muut ovat bilettämässä jotuu olemaan töissä - ja pahimmassa tapauksessa tarjoilemaan heille. Tänään olisi #sling-inin pikkujoulut ja näkisin kaikki keiden kanssa puhun, mutta ei huvita mennä selvänä katsomaan kun muut juo. Tänään tuli työtarjous kaivohuoneelta. Olisin mennyt heti jos vain en olisi jo töissä - olisi ollut lähempänä kotiakin kuin Ale. Ehkä sitten joskus toiste. Kohta pitäisi suunnistaa kauppaan, joka on maailmanloppua ennakoivien perheellisten tukkima. Pitää kehittää jotain syötävää illaksi ja huomiseen saunailtamaan - valmiina on jo salaatti-idea: riimihärkää, tomaattia, sipulia, rucolaa ja basilica-kastiketta. Taidan paistaa loput poropäreet ja hauduttaa hillosipulien kera saunan ajan. Sitten joukkoon kermaa ja demi-glacea, niskaan mausteet ja pastan päälle. Koristeeksi puolukoita ja karpaloita - ylläri. Nyt tulikin kiire alkoon! Mitä olisi ruoka ilman alku- tai jälkiryyppyjä?