<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

iPod - iPod Mini

*sigh* kovalevyn asennusoperaatio iPodiin näyttään erittäin hankalalta. Liian hankalalta voisin jopa sanoa. Luin iPod hackin forumilta että iPodin kovalevy sisältää kaksi hyvin piilotettua ja suojattua partitiota normaalin lisäksi, joista toinen, n. 32Mt:n kokoinen, sisältää tarvittavan datan uuden kovalevyn asentamiseksi. Paha vain että se vaikuttaa olevan kryptattua tietoa eikä siihen oikein pääse käsiksi edes Macilla. Ainoa asia mikä Applessa minua häiritsee. Kaikki toimii mikäli käytetään Applen sertifioimia osia, mutta 5 gigaseen 1st gen iPodiini ei oikein viitse ostaa ja asennuttaa uutta kovoa Apple-huollossa. Mutta tämä taitaa olla se hinta käytönaikaisesta mukavuudesta ja siitä että kaikki toimii suoraan.
Päädyin sitten iPod miniin. Hinta on 249€ + postikulut - ja varmaan pari tuoppia korvausta Mastercardin lainasta - joka ei maailmaani kaada. Varsinkaan kun pääsen sitten eroon neljästä gigasta musiikkia kovalevyllä ja kähyisestä, mac-yhteensopimattomasta MiniDiscistä. Kukaan halukas ostamaan?
Minin väriä en ole päättänyt. Ostan joko miehisen pinkin tai tyylikkään limen. Viikon kuluessa pitää päättää...
« Home

» Lähetä kommentti