<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Kotiinpaluu

Minun piti itseasiassa postata paluumatkakertomus jo maanantaina, mutta erinäisistä syistä - lue: en muistanut - se julkaistaan vasta tänään

 

Helsinki, kello 6:01 (paikallista aikaa)
Lentoni lähtee 20min päästä ja olen vielä check-in -jonossa. Saa nähdä ehdinkö ostaa mitään tuliaisia. Olen jonottanut jo 40min ja en ole lähelläkään check-in -pistettä. Pitää toivoa ettei matkatavaroiden kilomäärää ole laskettu. Jono ei liikkunut alussa ollenkaan, epäilen syynä olleen viisumimatkailijat. Sinänsä positi√¨vista että samaan aikaan saapuneet "priority"-matkustajat ovat vieläkin selvityksessä. Kello on 6.09 ja edelläni on neljä ihmistä.

Jossain melkein Suomenlahden yllä viiden kilometrin korkeudessa, kello 6:52 (paikallista aikaa)
Vihdoinkin koneessa. Pääsin check-innistä vartin yli pois eikä minulla siis ollut aikaa ostaa yhtään mitään. Siinä jäi salmiakit sekä tuliaisviinoista suurin osa ostamatta. Harmittaa lähinnä niiden puolesta jotka antoivat etukäteen rahaa suomalaistuliaisia varten.
Koneessa minut on ahdettu viimeisen rivin keskipaille. Edessäni istuu ensimmäiselle lomalleen lähtevä nuori tyttö joka on kallistanyt penkkinsä niin ettei minulla ole tilaa kirjoittaa. Tai on, mutta silloin näytön pitää olla niin kallistettu etten näe mitä kirjoitan. Tuleepa taas koodaamisesta paljon. Saan kaiken lisäksi jännetupin tulehduksen jos kirjoitan tässä asennossa. Saisikohan karjakko tuoliaan vielä taaksepäin kun minulla on tilaa vielä hengittää?
Lento on muutenkin täynnä ja vapaita paikkoja ei oikeastaan ole. Kaiken lisäksi täällä on vielä kaksi vauvaa jotka parkuvat kilpaa. Juuri tätä varten on iPod. Pitänee ostaa vielä vastamelukuulokkeet.

Amsterdam, kello 9:48 (paikallista aikaa)
Huomaan että AerLingus on vaihteeksi vaihtanut porttia jonnekin ihan muualle™ ja lähtöaikaa. Eihän näin ole käynyt kuin vasta kolmasti kolmesta lentokerrasta. Lähtöajan pitäisi olla kymmenen minuutin kuluttua - siis lipun mukaan - mutta "onneksi" lähtö viivästyy puolella tunnilla. Kone johon olin jonottamassa meneekin Moskovaan. Olisihan sekin tavallaan käynyt. Mutta parempi lienee mennä sinne minne on lennon ostanut. Jono koneeseen on melkoinen mutta en näe syytä mennä siihen. Istun mielummin tuolilla ja odotan että jono katoaa. Ei se kone sen nopeammin lähde.

Cork, kello 19:49 (paikallista aikaa)
Päivän saldo pähkinänkuoressa:
melkein myöhästyminen paluulennolta,
tuliaiset ostamatta,
pahan hiiriranteen alku;- kun oli pakko silti kirjoittaa ja pelata vaikkei ollutkaan tilaa,
perillä olleen helteen ja auringonpaisteen johdosta poltetut hartiat, käsivarret, poskipäät ja sääret.


Koo-Koekeittiössä eilen: ukofilepihvi - kaikille "sirloin staken" etsijöille tiedoksi sirloin on ulkofile - jonka päälle suli mozzarellaa peittäen basilikan lehdet. Seurana oli kuulotettua punasipulia ja silputtua pekonia.

edit: jostain mystisestä syystä blogger lopettaa tekstin seinään jos kappaleen lopussa on kolme pistettä... mystistä

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

11:03 ap.

Balio lunta mutta ej taskolampoa    



» Lähetä kommentti