<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Joulu tuli, joulu meni

Joulu kului kohtuullisen perinteisississä merkeissä. Aattopäivällinen faijalla ja joulupäivällinen äitipuolen siskon luona. Perinteisesti esitin pukkia aattona ja se meni taas täydestä kolme- ja neljä-vuotiaisiin poikiin. Broidi kyllä huomautti joulusaunassa että minulla on muuten samanlainen vyö - Neuvostomaavoimien vyö - kuin joulupukilla oli. Joulupukki toi sitten basic cooking kirjan, - jonka otan puoliksi vittuiluna, eli ts. hyvänä lahjana - Viivi & Wagner -sarjakuva-albumin, Irlantia etsimässä -kirjan, - hmm, mitenköhän tämä sattuikin juuri tänä vuonna? - body lotionia Body Shopista, suolaa, viinietikkaa ja pastissinappia, sekä Kalevalakorun Hevosenpää-riipuksen - jota par'aikaa yritän pähkäillä nykyiseen ketjuuni Kossoksen Tapparan ja Ukon vasaran viereen, mutta taidan jättää urakan kultasepälle. Kiitos! Tietenkään en unohda töistä saamaani Bacardi Limon -rommipulloani -jota pohdin suuresti; mitä onkaan suuren johtajamme päässä liikkunut kun kaikille on nämä ostanut. Ei niin että tämä pahaa olisi, kaipaa vain jäitä. Lämpimänä tämä ei oikein uppoa. Harmi etteivät prosentit riitä pakkaseen sijoittamiseen. Limuviinaa.
Joulupäivä tuli viettettyä pulkkamäessä Paloheinässä. Pääsin kokeilemaan fillaria jossa renkaat oli korvattu suksilla. Aika metka peli. Oli hienoa kun takaisin ajaessani tajusin iPodini roikkuneen "sukassa" vyöltäni koko operaation ajan. Toimii nähtävästi vielä.
Antamani lahjat tuntuivat kanssa toimivan, vaikka olinkin pettynyt pikkusiskoni reaktiosta kirjaan - olisi pitänyt antaa vain harwallin pullonavaaja kun hän ihasteli ja kiitteli siitä koko joulun "wau, tämä on kultainen!" - ja siitä ettei broidi ollut niin kiinnostunut dinosaurus-legoista kuin bionicle-legohahmostaan. Onneksi dinot eivät ole kokonaan unohtuneet; hän hyppi riemusta viitisen minuuttia saatuaan käpypalmun. Oma reaktioni oli "kas, kasvi" ja broidilla heti tarkka lajinmääritys: "Jee, käpypalmu! Stegosaurukset söivät näitä". Onneksi rakensimme sitten pterodactylin ja uutena vuotena - mikäli minulla ei ole muuta menoa; muisti on hyvä mutta lyhyt ja kalenteria ei voi käyttää, koska sehän olisi osoitus etten luota muistiini - rakennamme varmasti tyrannosauruksen ja stegosauruksen. Ja mikäli kukaan epäilee mitään muuta tai saa vain hassuja ajatuksia niin rakennamme ne yhdessä, niin että minä vain vähän konsultoin - ts. totean ettei hänen kannata rakentaa niitä vaan voin tehdä sen paljon tehokkaamin ja nopeammin (ja tuo setti oikeasti haastava kolmine eri ruskean sävyineen) ja rakennan ne itse. Lahja on kuitenkin broidille.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti