<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Sydänpysähdys

Eilen oli taas mielenkiintoinen ilta baarimikkona. Jostain kumman syystä ihmiset olivat laumoittain liikenteessä vaikka oli torstai - oletan että syynä on palkkapäivä. Eikä siinä vielä kaikki toissapäiväisen uudenkuun takia oli liikkeellä mitä omituisimpia hörhöjä. Suurin osa oli normaaleja "eikö nyt sana mene perille etten myy teille mitään, kuten en tehnyt puolituntia sitten?!", mutta onneksi joukossa on muutama valopilkku. Paras oli n. yhdeksäntoista vuotiaaksi arvioimani nuorukainen joka tulee sisään ja pyytää soittamaan auttamaan. "Viinanpuutetta kannattaa parannella muualla." Kuulemma hän tarvitsikin ambulanssia. Kysyttyäni miksi, vastaukseksi tuli ettei hän löydä minnekään. Tarjosin taksia joka on parempi suunnistamisessa kuin ambulanssi, mutta kuulemma välttämättä sellaisen tarvitsee "kun on kipiä".
-"Mene odottamaan tohon ulos dösäpysäkille niin soitan lanssin"
-"En minä sinne osaa!".
-"Ottaa nyt silmän käteen ja katsoo se on tuossa metrin päässä."
-Minä menen sinne
Jutustelin muutaman ihmisen kanssa vähän aikaa ja menin sitten ulos sanomaan ettei ambulanssi tule jos on päihtynyt, ohjaavat suoraan poliisille, mutta koska en heeboa nähnyt, ajattelin että oli unohtanut ambulanssin tarpeen ja lähti pois.
Kymmen minuutin kuluttua hän tulee sitten kyselemään sen ambulanssin perään.
-"Käväisin ulkona ja yritin katsella missä olette, että olisin kertonut ettei ambulanssi tule jos on humalassa."
-"En minä ole humalassa vaan sydän on pysähtynyt!"
Pääsin huokaisemaan helpotuksesta ettei varmasti ole mitään oikeaa syytä saada ambulanssi ja selitin etten voi soittaa lanssia kun haluavat ensiksi tilaselvityksen johon on vastattava humaltunut.
-"Eikö ambulanssi muka tule jos on oikeasti kipiä?"
-"Tulee, mutta en teille soita ambulanssia, koska olette vain humalassa."
-"Pitääkö minun soittaa itse ambulanssi?"
-"Kyllä. Tämä on ravintola eikä hätäkeskus *mutinaa* vaikka välillä tämä sellaiselta tai lastentarhalta tuntuukin*/mutinaa*"
Tässä kohtaa sieppasi - omasta - sydämmestä ensimmäistä kertaa kun "potilas" vie nopeasti käden taskuunsa ja tempaisee sieltä jotain nyrkkiin sopivaa ja tummaa esiin. Onneksi se oli vain kännykkä. Olin jo puolivalmiina suihkuttamaan pesuainetta naamalle - pippurikaasu on kielletty, mutta pöytien perussa käytettävää liuotinta saa suihkuttaa naamalle. Kerran vahingossa saanut sitä vähän henkeen ja poltti pienoisesti keuhkoissa -. Hän sitten soitti minne soitti. Kysyi osoitteen ja kaikkea, mutta en ainakaan nähnyt ambulanssia illan aikana.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti