<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Tässä istun enkä muuta voi

Pöhelintukihenkilönä on välillä tylsää olla. Töitä kun ei voi hoitaa tehokkaasti ennakkoon vaan työaika on nökötettävä koneen ääressä. Asiaa ei helpota se että ulkona paistaa aurinko jonka valossa Virallinen Näköalapalmu kylpee paljastaen välillä takaataan cumulus-pilviä. Ei varsinkaan, kun takana istuva TyöToveri™ kysäisi josko haluaisin tyypata hänen moottoripyöränsä.
Onneksi työvuoro loppuu kohta - sitä ei helposti usko että kaksi lisätuntia viikossa nostaa työaikaa niin paljon - ja pääsen pimeään saliin kuuntelemaan inspiroivia biisejä - Eye of the Tiger elokuvasta Rocky, You'r the Best Elokuvasta Karate-Kid, Stronger Britney Spearsilta, Harder, Better, Faster, Stronger esittäjänä laulu- ja soitinyhtye Daft Punk.
Tätä kirjoittaessani aurinko ehtii jo melkein laskea, sen säteiden matkatessa vinosti suhteessa ilmakehään valon lyhyet aaltopituudet karsiutuvat pois, maalaten taivaanrannan melkein punaiseksi. Kaiken lisäksi Koo-Koekeittiössä odottaa marmoroitunut pihvi ja soveliaita lisukkeita. Viikkopalkkakin tuntuu nousseen 50€:lla.

Koo-Koekeittiö paistelee tänään - raa'ahkon - pihvin kera tuoreen chilin, kevätsipulin, paprikan ja valkosipulin - muutaman kynnen voisi jopa sijoittaa lihaan sisään ja paistaa vasta sitten. Pihvin päälle taidan sulattaa tuoretta vaaleaa cheddaria.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

7:13 ap.

Jos, iso jos, teet työksesi™ sitä mikä yksinkertaisimmin tulisi koordinaateista mieleen, voin kertoa itse viihdyttäneeni edeltäjääsi/kollegaasi kerran 5 h kestäneellä puhelulla, joka sisälsi todella paljon ot-asiaa, mm. kekkosvitsejä ja muita puujalkoja.
Myös itse ongelma tuli ratkaistua.

Tsemppiä!
::hansu    



» Lähetä kommentti