<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Reilukerho™

Tuttavan firmassa ollut, nyttemmin irtisanottu, vt. johtaja on selkeaästi "reilukerhon™" jäsen tai ainakin kunniajäsen. Kyseinen henkilö ei johtajuuskautensa aikana saanut mitään konkreettista aikaiseksi, paitsi omalle omaisuudelleen. Hän oli hankkinut itselleen töihin - nettisurffauskoneeksi - vuosi sitten tuoreen Macin hyvällä näytöllä ja kattavalla DTP-ohjelmistolla jo aikaisemmin hankitun läppärin lisäksi.Suurin osa koneita hankkiessa ostetuista hardware-laitteista on myyty eteenpäin - mm. minulle muutama vuosi sitten hyvässä uskossa 1st gen iPod. Lisäksi kaikki ostetut ohjelmistolisenssit on myyty eteenpäin ja töissä oli käytössä wareohjelmistot.
Kun hänet oli irtisanottu,Yrityksen tietoverkko "yllättäen" meni kieroon. Läppäri ei aukea mitenkään - valtuutettu korjaaja lähetti koneen kansainväliseen Apple-huoltoon; toimii kuulemma kuin veteen upotettu, ilman merkkejä kosteushäiriöstä - kaikki salasanat vaihtuivat, jne, jne...
Nyt minua pyydetään opastamaan OS X:n käyttöönotossa ja toimivaksi säätämisessä - tästä saisin kuulemma palkkaakin!!! -. Lisäksi pääsen opastamaan InDesignin kiemuroita. Yksi portti painoalalle on tässä. Yrittäisinkö livahtaa samalla tähän yritykseen "konsultoinnin" kautta freelanceriksi vai yritänkö "rehellisin keinoin" lähettämällä hakemuksia ja työnäytteitä. Valtion™ Laitokseenkin voisin teoriassa päästä konsultoimaan mikäli saan julkaistua web-projektini - miten koko ajan voi ilmestyä uusia karikkoja ja huomioon otettavia aspekteja?! - sinne.
Olen taas valveilla aivain liian myöhään. Aamulla - keskipäivällä - tulisi herätä aikaisin ja värjätä hiukset sekä käydä leikkauttamassa ne. Mikä motivoisi minua menemään sänkyyn?
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti