<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Perjantaii oli sittenkin vapaa

Sain sitten - onneksi - perjantain vapaaksi. Pääsin juhlistamaan Henrin syntymäpäivää. Aloittelimme asunnollani syöden hyvin. Alkuruoaksi oli kirsikkatomaatti-rucola -salaattia ja riimihärkää karpalovodka apertiivilla. Pääruoaksi lehmän entrecoté-pihvit sinihomejuusto-pippuri -kastikkeella ja lisäkkeenä uppopaistettuja perunoita. Jälkiruoaksi jäätelöä ja konjakkia.
Illemmalla kävimme katsastamassa Lodgerin keikan Turkoosissa - jossa oli todella suppea juomavalikoima -.
Ilta kaatui sitten lähinnä siihen ettemme koskaan pääse yksimielisyyteen baarista. Ihan hauskaa kuitekin oli.
Baari-iltoina palaa kyllä aivan liikaa rahaa...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti