Perjantaii oli sittenkin vapaa
Sain sitten - onneksi - perjantain vapaaksi. Pääsin juhlistamaan Henrin syntymäpäivää. Aloittelimme asunnollani syöden hyvin. Alkuruoaksi oli kirsikkatomaatti-rucola -salaattia ja riimihärkää karpalovodka apertiivilla. Pääruoaksi lehmän entrecoté-pihvit sinihomejuusto-pippuri -kastikkeella ja lisäkkeenä uppopaistettuja perunoita. Jälkiruoaksi jäätelöä ja konjakkia.
Illemmalla kävimme katsastamassa Lodgerin keikan Turkoosissa - jossa oli todella suppea juomavalikoima -.
Ilta kaatui sitten lähinnä siihen ettemme koskaan pääse yksimielisyyteen baarista. Ihan hauskaa kuitekin oli.
Baari-iltoina palaa kyllä aivan liikaa rahaa...
Illemmalla kävimme katsastamassa Lodgerin keikan Turkoosissa - jossa oli todella suppea juomavalikoima -.
Ilta kaatui sitten lähinnä siihen ettemme koskaan pääse yksimielisyyteen baarista. Ihan hauskaa kuitekin oli.
Baari-iltoina palaa kyllä aivan liikaa rahaa...