<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6465354\x26blogName\x3drahina.info+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rahina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rahina.blogspot.com/\x26vt\x3d-459504989336909596', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

rahina.info | blog

Espressohöyryistä höpinää

Mitä eroa on isolla ja pienellä röökiaskilla?

Emalinen frezza-jallumuki
Enään pitää vain hakea tähän täytteet


Oli taas mielenkiintoinen työilta Alessa. Alkuillasta joku naispuolinen henkilö valitti miten siideri on muka kallista - tuossa ei mitään ihmeellistä, sitä kuulee koko ajan - ja heitti sitten "sopisko että jos mä maksan mun seuraavat juomat hieromalla sua? Mä osaan hieroa ihan oikeasti. Mä oon urheiluhieroja.". Kieltämättä mieli teki kokeilla onnistuisiko se oikeasti - hartiat ja niskat jumissa kun salikäynnit jääneet vähemmälle - mutta protestanttinen työetiikka on vaarallinen asia muka-opportunistille. Selitin sitten että jonkun on aina maksettava ne juomat ja jos tekisin ehdotetusti joutuisin maksamaan sen mitä hän juo. Ongelmaksi muodostuisi se etten tietäisi minkälaista hieronta on tai että saisinko edes sitä, kun hän taas tietää tasan tarkkaan mitä saa. Ehdotinkin sitten että hän antaa näytteen jolloin olemme molemmat "tasoissa" kaupan hinnasta sopimiseen. Vielä on hartiat kipeinä.
Toinen mainitsemisen arvoinen tapahtuma oli jotain mitä kukaan ei kuitenkaan usko. Naishenkilö tuli tiskille ja tilasi jotain juotavaa ja röökiaskin. Tiedustelin haluaako hän ison vai pienen. "Mitä eroa niillä on?" Suuni sananmukaisesti loksahti auki. Olimme puhuneet hieman aikaisemmin juuri tyhmistä kysymyksistä - "miten nää siideri ja bisse eroo toisistaan?" tms - mutta tämä korjasi mielestäni potin.
Illemalla sain sitten luvallisesti sosialisoitua kolme emalista frezza-jallu mukia. Olen haaveillut muutaman omistamisesta siitä asti kuin ensimmäisen kerran näin sellaisen. Nyt minulla on jopa yksi lahjoitettavaksi!

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Lähetä kommentti